Cardas Audio Pickuper

Myrtle Heart är med sin Koppartråds - lindade fyrkantiga platta av ädelstenen Rubin, en högt utvecklade pickup som är extremt oöm och tillförlitlig samtidigt som den är en av de mest musikaliskt tillfredsställande av alla pickuper. Det ventilerade pickuphuset av Myrtelträ är en unik vibrationsdämpare för suverän resonans-kontroll. De senaste Cardas pickuper är Myrtle Heart och Myrtle Silver Heart. Båda är högt utvecklade pickuper byggda på Benz - chassi.


En väl inspelad Myrtle pickup presterar mycket bra med en ingångsimpedans på 47 Kohm om systemet är tyst. En lägre impedans på 500 Ohm – 1,5 Kohm fungerar om systemet tenderar att brumma eller om pickupen inte är inspelad. Myrtle Heart & Myrtle Silver Heart har en utspänning på 0,3 mV, vilket är inom ramen för vad de flesta moderna och högkvalitativa förförstärkares kräver. Karaktären på Myrtle Heart & Myrtle Silver Heart är bestående musikalitet. De är välkonstruerade, tåliga och majestätiska. De förmedlar en bestående njutning av detaljerad, verklighetstrogen musik.


Myrtle Silver Heart är istället för Koppar, lindad med Silvertråd för ytterligare bättre prestanda.

 

loading...

Cardas Myrtelträ Pickuphus är tillverkad av Amerikas vackraste och hårdaste lövträd, det legendariska Myrtelträdet. Som det sällsyntaste av alla träslag växer detta symmetriska, bredlövade, evigt gröna Myrtelträd endast i sydvästra Oregon och de Bibliska "Holy Lands". Myrtelträ har en mycket komplex ådring. Träfärgen är unik och varierar från stillsam silkesgrå till tumultartad mångfärgad ådring i rött, gult och brunt, med massor av knutar och och former i ådringen. Kompaktare än Ek och icke lagrad, så flyter inte detta träd.

För att gå vidare till teknisk info och utförande för respektive modell så klickar du på länkarna uppe till vänster!