Phono Interface Box CPIB

Klicka för en större bild

Phono Interface Box CPIB RT

Klicka för en större bild

Phono Interface Box CPIB ST

Klicka för en större bild

Detaljer

En serie boxar för skivspelare. För de som har en fast kabel från tonarmen samt de som har en kabel med Din - plugg från tonarmen och vill använda bättre kablar, så har Cardas tagit fram denna serie boxar som löser detta problem. De är 3 till antalet och beskrivs mer i detalj nedan.

  • Phono Interface Box CPIB. Detta är en box som är avsedd för de som byter tonarmstråd och vill dra denna hela vägen till ett högkvalitativt uttag för anslutning av extern signalkabel (cardas eller annan). Tillverkad av svarteloxerad gjuten aluminium med 2 phonokontakter för extern signalkabel samt dubbla jordanslutningar.
  • Phono Interface Box CPIB RT. Denna box levereras färdig med högvärdig kabel och terminerad med en 90 graders vinklad DIN-plugg för anslutning direkt till tonarmar med motsvarande kontakt. Tillverkad av svarteloxerad gjuten aluminium med 2 phonokontakter för anslutning av extern signalkabel samt dubbla jordanslutningar.
  • Phono Interface Box CPIB ST. Denna box levereras färdig med högvärdig kabel och terminerad med en 90 graders rak DIN-plugg för anslutning direkt till tonarmar med motsvarande kontakt. Tillverkad av svarteloxerad gjuten aluminium med 2 phonokontakter för anslutning av extern signalkabel samt dubbla jordanslutningar.