George Cardas "Golden Ratio" hörlurskablar

Cardas hörlurskablar är frukten av många års forskning och bär ett flertal patent. Cardas har även anammat det så kallade "Gyllene Snittet" i sina kabelkonstruktioner. Gyllene snittet (Golden Ratio) är inget nytt påfund, utan härstammar från universums födelse, och är naturens eget sätt att "automatiskt" inordna saker och ting i ett gemensamt inbördes (1.61803398874989) förhållande, se; Michael Maestlinus, Leonardo Da Vinci, Fabonacci m fl. Cardas signalkablar är bland det absolut bästa marknaden har att erbjuda ljudmässigt, och att investera i en Cardas-produkt är i det närmaste en 100% garanti för att du får en produkt som är unik och garanterat presterar vad den lovar ljudmässigt. Vi och Cardas önskar många timmars musikalisk njutning.


OBS! Cardas hörlurskablar levereras endast färdigterminerade vilket innebär att vi omöjligen kan lagerhålla alla längder. Som standard försöker vi att ha 3 meters kablar i lager. Övriga längder är beställningsvara.

loading...
  • Cardas Audio's hörlurskablar ger genomgående en klar förbättring över den standardkabel som medföljer bl. a Sennheiser 650 och framförallt HD 800 - 850. Upplösning m.m. blir klart förbättrad. Original - kabeln är inte av den bästa kvalitet vilket medger en klar uppdatering ljudmässigt.
  • Cardas CLEAR. Konstruerad efter principerna hos Cardas CLEAR högtalarkablar är detta den ultimata hörlurskabeln. Vi pratar här om en stor förbättring gentemot den (i jämförelse) mediokra kabel som medföljer de flesta hörlurar. CLEAR hörlurskabel kostar en rejäl slant men ger i gengäld en ytterligare klart förbättrad återgivning övar alla andra hörlurskablar. Har du ex en Sennheiser HD 850 så kommer du att få ett rejält lyft ljudmässigt.

För att gå vidare till teknisk info och utförande för respektive modell så klickar du på länkarna uppe till vänster!