Clear Byglar

Klicka för en större bild

Detaljer

Cardas Clear byglar använder samma ledare som vår välrenommerade Clear Högtalarkabel och kännetecknas av lödningsfri, smidda termin-eringar.

Dessa byglar medger anslutning av dina Clear & Clear Light högtalarkablar så som de var konstruerade att användas, m a o i "single-wire" -koppling samt anslutna till "bi-wire" högtalare.

Golden Section Byglar

Klicka för en större bild

Detaljer

Cardas Golden Section's magiska flätning finns även i form av specialtillverkade högtalarbyglar för system med "bi-wiring". Om du inte använder "bi-wiring" kablar/anslutning, använd då åtminstone dessa Golden section byglar. Awg 11, terminerade med Cardas Rhodium - spadar, 15 cm långa och säljs i set om 4 st.
 

En liten rubrik.

Helt klart en missad detalj ljudmässigt. Många butiker nyttjar denna lösning för att göra en bättre demo. Däremot är det inte alltid att kunden får reda på det eller känner till det. Vad pratar vi om? Jo, de byglar som sitter bak på högtalaren från tillverkaren och kopplar samman högtalarens bi-wiringterminaler har oftast en rejält negativ inverkan på ljudet. Det är därför en liten men god investering att byta dessa byglar till en bra kabel, så har man eliminerat denna svaga länk. Cardas har färdiga kabelbyglar med gafflar för detta ändamål. De ger ett klart lyft ljudmässigt och är i stort sett helt befriade från egenljud.