Musical Fidelity M8 serien

Försteg & Slutsteg finns nu i lager..

 

M8 serien är en direkt efterföljare till KW serien, ex KW 550 som på sin tid blev en stor succé.

M8 700 (som namnet antyder) lämnar inte mindre än 700 W kontinuerligt i 8 Ω och 1300 W i 4 Ω, vilket ger en oerhörd dynamik. Detta med en återgivning som är i det närmaste identiskt med TITAN - slutsteget som väger 150 Kg och har en prislapp på drygt 250 000 SEK. Titan är rankat som ett av världens bästa slusteg oavsett pris.

 

Dessa prestanda får du från M8 700 till ett pris av strax under 80 000 SEK. OBS! Detta är per par (2 st monoblock)..!!

 

Detta är riktiga "killers" ljudmässigt och dynamiskt.

 

Vi har verkligen sett fram mot dessa läckra bryggkopplade monoblock samt försteget. Se längre ner för ytterligare mer info samt undermenyerna för specifikationer.

loading...
  • M8 PRE: Helt nytt försteg med oerhört fina prestanda. Ger i kombination med M8 700 monoblocken en suverän återgivning som briljerar i perspektiv och renhet och en enastående dynamik tack vare de bryggkopplade slutstegen. M8 PRE kan givetvis användas till de flesta slusteg på marknaden med ett ypperligt resultat. M8 PRE har inbyggd skivspelaringång (RIAA) som är omkopplingsbar mellan MM och MC.
  • M8 700: Dessa monoblock med sin bryggkopplade konstruktion lämnar inte mindre än 700 W i 8 Ohm samt närmare 1300 W i 4 Ohm. Detta massiva effekten i kombination med en återgivning som från de flesta andra tillverkare kostar avsevärt mycket mer, ger en oerhört dynamisk, transientsnabb men ändå silkeslen återgivning. M8 700 kan driva de flesta högtalarlaster utan en blinkning.

För att gå vidare till teknisk info för respektive modell så klickar du på länkarna uppe till vänster!