Musical Fidelity M6 serien

M6 - serien är en "Top of The Line" - serie med ypperliga egenskaper ljudmässigt och mekaniskt. Programmet med sina 5 olika modeller täcker de flesta behov utan att man tömmer plånboken fullständigt. Den integrerade förstärkaren M6i är som exempel en av de kraftfullaste förstärkarna i sim prisklass. Med sina 200 W uteffekt i 8 Ohm (peak närmare 500 W) och som bonus en integrerad DAC gör att man kan man avnjuta de flesta källor med en ypperlig kvalitet. För den som vill gå ett steg vidare finns M6 - serien även som separat högkvalitativt försteg med en inbyggd superprestanda skivspelar - ingång för MM/MC samt ett slusteg med rejäl effekt 2 x 260 W (närmare 500 W peak) och massiv strömkapacitet. Denna oerhört välljudande combo kan driva de mest knepiga högtalare med extremt bra detaljrikedom och pondus. Vill man gå hela steget ut finns nu också den helt nya M6 500i. Denna best lämnar inte mindre än 500 W + i 8 Ohm och är utnämnd till en av de bästa och kraftfullaste integrerade förstärkarna i prisklassen. Givetvis är även CD - spelaren är en riktig "State of The Art" produkt. I det massiva chassit sitter en mekanism av toppkvalitet, dubbla delta Sigma 24 bitar 192 Khz DAC'ar med äkta uppsampling och en mycket avancerad Choke - reglerad nätdel med flera sparata matningar. Allt tillsammans bildar det en CD - spelare av yppersta klass.

loading...
  • M6 i. Den mest sålda och kanske mest omtalade av Musical Fidelity's produkter. För rimliga pengar är detta en förstärkare med utmärkta prestanda. Ytterst välbyggd och rejält med effekt i kombination med massiv strömkapacitet så är detta en oerhört fin förstärkare ljudmässigt. Den höga ström-kapaciteten gör att M6 i kan driva även de svåraste högtalarlaster. M6 i Har en peak effekt på närmare 500 W.
  • M6 CD. Massivt chassi, dubbla Delta Sigma 24 bitars 192 Khz omvandlare och den unika Chokefiltreringen gör M6 CD till en av de finaste i klassen ljudmässigt och mekaniskt.
  • M6 PRE. En genuint och rakt igenom fullt balanserad förförstärkare som arbetar i ren Klass - A. Dedikerad phono / RIAA ingång med ypperliga prestanda gör M6PRE till ett mycket flexibel försteg med suveräna ljudmässiga egenskaper. 
  • M6 PRX. Detta kraftfulla slutsteg lämnar kontinuerligt 260 W per kanal i 8 Ohm och har en strömkapacitet på hela 140 Ampere. Den dubbla mono – konstruktionen i kombination med Bifilär Chokereglerad nätdel ger en obesvärad, detaljerad och snabb ljudåtergivning. Det finns ingen grynighet i återgivningen och transienter kommer och går blixtsnabbt.
  • M6 500i. Integrerad dubbel mono - förstärkare på hela 500 W per kanal i 8 Ohm. Fullständigt linjär med ytterst låg distorsion över hela spektrumet. Den massiva effekten i kombination med mycket låg brusnivå ger en dramatisk dynamikåtergivning. Digital volymkontroll med lasertrimmade motstånd och digital nivå – display ovanför volymen. En sann musikälskares dröm.
  • M6 DAC. Ytterst exklusiv DAC med samtiga ingånga asynkrona och med fenomeala prestande. Helt klart en av de bästa DAC'arna på marknaden i sin prisklass (om inte den bästa).

För att gå vidare till teknisk info för respektive modell så klickar du på länkarna uppe till vänster!