Musical Fidelity M1 PWR


Det senaste tillskottet till M1 serien kom som en konsumentbegäran – de skrek efter det perfekta effekt-slutsteget att matcha vår utmärkelse-vinnade M1 CLiC media streamer.

Efter intensiva tekniska utvecklingar levererade vi just precis detta – och mer – i den kompakta formen av M1 PWR.

Detta är ett toppkvalitets mono/stereoslutsteg. En singel M1 PWR erbjuder 60 W per kanal i stereoläge, men med genom att slå om en switch, så blir den ett 100 W mono slutsteg. Alla kretslösning internt är switchad: allt du behöver göra är att ansluta en till M1 PWR för en förträfflig, enkel uppgradering.

Även i ”singel-box” läge driver den med lätthet alla högtalare, och erbjuder suverän steroseparation och slagkraftig, ren musikåtergivning. Addera en till M1 PWR och prestanda höjs till en ny nivå.

Den smidiga konstruktionen och enastående prisvärdheten hos M1 serien betyder att det aldrig har varit enklare att bygga upp ett fantastiskt Hi Fi system, även om utrymmet och budgeten är begränsad.

Klicka för en större bild

Konstruktion..

Det tog lite tid addera M1 PWR till vår M1 serie, för vi ville inte bestämma oss för ett konventionellt slutsteg, även om det blev till vår exakta standard. Istället använde vi vår tekniska expertis för att leverera något innerligt speciellt.

M1 PWR levererar bekvämt 2 x 60 W per kanal i 8 Ohm, vilket den nästan dubblar i 4 Ohm. I monoblock läge – åstadkoms genom att slå om en switch på bakpanelen – blir den ett 100 Watts mono slutsteg, som kan leverera 200 Watt transient peak effekt i 4 Ohm.

Såsom övriga M1 serien, är distorsionen utpräglat låg, 0,05%. M1 PWR’s tekniska prestanda fortsätter att imponera med suverän fas-integritet, frekvensgång och signal brus förhållande.

Parallellt med dess standard stereo ingång och dubbla högtalarutgångar, har M1 PWR även en 12 V trigger in/utgång och ”loop out” signalkontakter – vilket medger kedjekoppling och bi-amping av dina högtalare.

..Fortsättning


22 cm bred, 10 cm hög och 30 cm djup, är M1 PWR exakt samma storlek som M1 CLiC som är den perfekta partnern. Tillsammans med de andra M1 produkterna med samma bredd, tillåter det dig att bygga ett kompakt Hi Fi system – kapabelt att hantera både traditionella och moderna musik källor – som överträffar prestanda hos mycket större, dyrbarare alternativ.
 

Specifikationer:

Uteffekt: Stereo Läge 65W i 8Ω, 130W i 4Ω, Mono Läage 100W i 8Ω, 200W i4Ω

 

THD (+ brus): Stereo <0.03%, Mono <0.02%

 

Signal brusförhållande: Stereo >94dB, Mono >100dB

Frekvensomfång: <0.5dB, (20Hz till 20kHz)

 

Ingångar: 1x RCA Phono Linjenivå

1x Trigger ingång3.5mm (⅛") mono jack ±4.5 to ±15V DC

 

Generellt: Dimensioner: - B x H x D (mm): 220 x 100 x 315 mm

 

Vikt: (uppackad/ i kartong): 3.9 kg / 4.6 kg