Musical Fidelity AMS serien

AMS - serien är Musical Fidelity's kompromisslösa serie av Hi Fi produkter. AMS representerar det ultimata både mekaniskt och ljudmässigt. Ytterst massiva kabinett / lådor och endast den absolut högsta kvaliteten komponenter. Med tanke på de unika egenskaperna ljudmässigt är det kanske inte så konstigt att de flesta produkterna i AMS - serien arbetar i ren Klass - A. Nu pratar vi om "äkta" Klass - A, där det blir mycket varmt och drar mycket ström. Kanske inte det mest idealiska i dessa tider, men vill man ha det bästa så finns det tyvärr inga genvägar. I AMS - serien finns även Musical Fidelity's enda rör - produkt, nämligen PRIMO, ett balanserat försteg med 14 rör. De två Klass - A stegen AMS50 och AMS100 bildar det ljudmässigt ultimata i slutstegsväg vilket också visat sig i de tester som har gjorts. Detta är (och vi menar det innerligt) bland det absolut bästa som går att få ljudmässigt, möjligen förutom TITAN. Har du möjlighet att lyssna på dessa produkter så skall du absolut inte missa det! Du kommer garanterat inte att bli missnöjd (möjligen för att du har tömt bankkontot). I gengäld har du kanske med dig hem en av dessa magiska produkter!

loading...
  • AMS 35i. En dubbel mono integrerad förstärkare på 2 x 35W i ren Klass - A med balanserade ingångar. Låt dig inte luras, 35 watt är mycket när det är en perfekt konstruerad Klass - A förstärkare. Den magiska återgivningen från denna förstärkare är ljuvt varm och nästan hypnotisk och du dras rakt in i musiken istället för att lyssna på den. Detta är förstärkaren för den verkliga musikälskaren. Fjärrkontroll i aluminium.
  • AMS 35P. Detta slutsteg har samma magiska kvaliteter som den integrerade förstärkaren men går ett steg ytterligare ljudmässigt. Fullständigt stabil med hög strömkapacitet så driver detta slutsteg även de mest komplicerade högtalarlaster. AMS 35P är inte billig, men ger oerhörd valuta för pengarna.
  • AMS CD. Samma massiva uppbyggnad, Philips Pro – mekanism och 4 DAC'ar i fullt balanserad konfiguration ger extremt bra prestanda och en musikåtergivning som är "State of The Art" genomgående. Denna CD - spelare är i sanningens namn en av de finaste som går att få. Fjärrkontroll i aluminium.
  • AMS PRIMO: Som tidigare nämnt Musical Fidelity's enda RÖR - produkt. Detta unika RÖR - försteg använder sig av 14 rör i en fullt balanserad konstruktion med oerhört bra prestanda. Den är utsedd till en av de finaste RÖR - förstegen på marknaden ljudmässigt. Fjärrkontroll i aluminium.
  • AMS 50. Detta massiva slutsteg lämnar 50 W i ren Klass - A. Uppbyggd kring de absolut finaste komponenterna i ett ytterst stabilt hölje gör AMS 50 till en dröm ljudmässigt. 50 Watt kan låta måttligt, men när det är ren Klass - A så luras siffrorna. Detta steg är kapabelt till att driva de mest svåra högtalare till ansenliga nivåer.
  • AMS 100. Storebror till AMS 50 lämnar ytterligare högre effekt med en ruggig strömkapacitet, närmare bestämt 200 Ampere. Denna best på över 100 Kg är utsedd till ett av världens bästa slutsteg genom tiderna ljudmässigt. AMS 100 driver vad som helst och dessutom med en fullständigt magisk återgivning. AMS 100 har en unik Bifilär Chokefiltrering i nätdelen som ger en faktor x 88 lägre störningar / rippel vilket bidrar signifikant till återgivningen.

För att gå vidare till teknisk info för respektive modell så klickar du på länkarna uppe till vänster!