Monitor Audio Utomhus - högtalare

CL - serien är en 5 modellers högtalarserie för våtrum och utomhusbruk. Kabinetten är gjuta i högdensitets UV - beständig Poly propylen och klarar de flesta tuffa väderförhållanden. Lådan är av basreflex - typ men istället för en öppen port använder man ett passivt, avstämt ABR (Auxiliary Bass Radiator) högtalarelement. Detta innebär att man har perfekt basåtergivning samtidigt som man håller fukt och småkryp borta. CL - serien levereras med ett kraftigt väggfäste som går att vinkla i sidled +/- 87 grader för maximal flexibilitet. Lådan är övermålningsbar för att anpassas till omgivningen (målningsmask medföljer). Grill av rostbeständigt aluminium. Högtalaren har även en ankarpunkt för säkerhets - kedja. Magnetiskt kabelanslutningsskydd. CL - serien ger en tydlig, detaljerad och framförallt musikalisk återgivning som lämpar sig perfekt för bakgrundsmusik.

loading...
  • CL 50. En liten nätt utomhushögtalare bestyckad med ett 4" C-CAM ® baselement och en C-CAM ® Gold Dome diskant. Fullständigt fuktskyddad (bör dock inte stå i direkt regn).
  • CL 60. Storebror till CL 50 med större baselement (6,5") och C-CAM Gold Dome diskant. Fullständigt fuktskyddad (bör dock inte stå i direkt regn).
  • CL 60 T2. Stereo - version av CL 60. Dubbla diskanter och dubbla lindningar i basen. Det räcker alltså med en högtalare för stereo - återgivning. Fullständigt fuktskyddad (bör dock inte stå i direkt regn).
  • CL 80. Största modellen med ett 8" C-CAM baselement för kraftfull basåtergivning och en C-CAM Gold Dome diskant. Fullständigt fuktskyddad (bör dock inte stå i direkt regn).

För att gå vidare till teknisk info och utförande för respektive modell så klickar du på länkarna uppe till vänster!