Monitor Audio SoundFrame

SoundFrame är ett nytt tillskott till Monitor Audio's högtalarutbud. SoundFrame kan hängas på väggen (OnWall) som en tavla alternativt fällas in i väggen (InWall). SoundFrame är framtagen för de som vill ha en ypperlig återgivning men inte vill ha traditionella högtalare. SoundFrame levereras som standard i svart- & vit pianofinish (finns även grundmålad för egen lackering) och ger en elegant och välljudande lösning på ett gammalt problem. Som tillval finns färgade fronter samt fronter med motiv (se respektive modells specifikationer). Fronterna finns I England även med kända artister, men dessa går tyvärr inte att sälja i Sverige för närvarande på grund av upphovsrätten med respektive artist.

Baselementet är ett genuint C-CAM aluminium/magnesium metallelement för en ren och detaljerad basåtergivning.

  • Mellanregister & diskant är sammanfogade i en IDC - enhet (Inverted Dual Concentric) och kan riktas upp till 18 grader för optimal återgivning.
  • Högtalarkabeln ansluts på framsidan (bakom grillen) och dras genom ett genomgående hål vilket gör att högtalaren vilar dikt mot väggen
  • Som extra tillbehör finns ett flertal färgade grillar samt 4 med motiv.
loading...
  • SF 1. Sidohögtalare (vänster / höger) för montering på vägg. Utbytbara fronter / grillar i färg eller med motiv. Finns även i inbyggnads - version för infällning i ex gipsvägg. Högkvalitativa element i C-CAM för en utmärkt ljudåtergivning. Vit / Svart pianofinish. Finns även grundmålad för personlig lackering.
  • SF 2. Centerhögtalare (horisontell montering) för montering på vägg. Utbytbara fronter / grillar i färg eller med motiv. Finns även i inbyggnads - version för infällning i ex gipsvägg. Högkvalitativa element i C-CAM för en utmärkt ljudåtergivning. Vit / Svart pianofinish. Finns även grundmålad för personlig lackering.

För att gå vidare till teknisk info och utförande för respektive modell så klickar du på länkarna uppe till vänster!