Nya SHADOW serien "Högtalare för Platt TV"..

En helt ny och unik serie högtalare till platt TV (kan naturligtvis installeras var som helst där utrymmet är begränsat). För de som vill ha ett minimalistiskt och samtidigt elegant utseende så är SHADOW serien det självklara valet. Tillverkade helt i metall (aluminium) samt att högtalarna "bygger" endast 4 cm från väggen, så smälter dessa högtalare in perfekt i alla miljöer där man inte vill ha stora och otympliga högtalare. Monitor Audio har utvecklat helt nya element som använder sig av deras unika aluminium/magnesium material, men här har man tagit fram platta laminerade element med en kärna av Rohacell för att ge de platta elementen ypperlig stadga och suverän återgivning. Levereras endast i svart pianolack..

loading...
  • Shadow 25. En fantastisk bakhögtalare för surroundbruk eller som en minimalistisk högtalare. Fantastiskt ljud i ett ytterst litet och endast 4 cm "tjockt" kabinett,
  • Shadow 50. Perfekt sidohögtalare till din LED eller plasma TV. Ypperlig återgivning tack vare de nya laminerade ROHACELL elementen. Bygger endast 4 cm från vägg.
  • Shadow 60. För lite större Platt TV monitorer. Samma unika återgivning. Bygger endast 4 cm från vägg.
  • Shadow Centre. Den optimala centerhögtalaren att placeras under Platt TV'n. Ljudmässigt perfekt matchad med de övriga produkterna i Shadow programmet för perfekt klangbalans. Bygger endast 4 cm från vägg.

För att gå vidare till teknisk info och utförande för respektive modell så klickar du på länkarna uppe till vänster!