Nya 200 serien Högpresterande Vägg & Takhögtalare

Monitor Audio's "In-Wall & In-Ceiling" högtalare är konstruerade för maximal prestanda, maximal tillförlitlighet och användarvänlighet. De har utvecklats utifrån Monitor Audios prisvinnande Hi Fi Högtalarprogram för att skapa en världsledande ljudåtergivning för kompromisslösa rumsinstallationer.


Tillverkade i 4 olika nivåer så har Monitor Audio's inbyggnadshögtalare lyckats med att skapa innovationer inom varje applikation – vare sig du söker dynamisk musik- film eller musikåtergivning, så finns det en det en "In-Wall" eller "In-Ceiling" (vägg eller tak) högtalare som är den perfekta partnern, perfekt och expertmässigt optimerad för rytmisk bredbandig ljudåtergivning, perfekt integration med rummet samt enkel och säker montering.

 

Om du älskar décor och uppskattar suverän ljudåtergivning, behöver du inte leta vidare: Monitor Audio's arkitektoniska och ljuvt ljudmässigt återgivande högtalare skapar harmoni i hela ditt hem.

 

Prestanda guide

 

För att skapa perfekt harmoni mellan utrymme och ljudåtergivning samt alla tänkbara applikationer, har Monitor Audio konstruerat ett brett program av "In-Wall" & "In-Ceiling" (Vägg & Takhögtalare) i 4 olika nivåer; utmärkta - bättre - bästa - samt flaggskepps högtalarna, samtliga konstruerade med våra fundamentala högtalarteknologier, och som alltid, med vår välrenommerade konstruktions och byggkvalitet.

loading...
  • CT 265: högkvalitativ (baserad på RX Silver serien) högtalare för bakkgrundslyssning
  • CT 265-FX: Modell med dubbla diskanter för Bi/Dipolär återgivning
  • CT 265-IDC: Avancerad 3-vägsmodell med inverterat mellanregisterelement för oöverträffad spridning.
  • CT 280: Med sitt 8" element ger denna högtalare en perfekt men enkel lösning för den som vill ha en tyngre basåtergivning
  • CT 280-IDC: Avancerad 3 vägs modell med inverteradi mellanregister och vinklingsbar mellan- diskantmodul (IDC)
  • WT 265: Enkel väggmodell med ypperliga egenskaper
  • WT 280; Samma som ovan med ett 8" element för djupare basåtergivning
  • WT 280 IDC: Bästa väggmodellen med vinklingsbart mellanregister- diskantmodul och inverterat mellanregister för oöverträffad spridning. Justerbar IDC modul, Mellanregister (inverteratt)/diskant +/- i 18 grader för perfekt återgivning i lysssninsområdet.
  • Samtliga element härstammar från Silverserien
  • Samtliga modeller har magnetisk montering av grillen (Trimless) vilket medger enklare montering samt ett mer diskret och elegant visuellt intryck.

 

För att gå vidare till teknisk info och utförande för respektive modell så klickar du på länkarna uppe till vänster!